Locatie: Handige informatie

Informatie en foto's van de kinderen.

De website van de Steenvoordeschool is aan het veranderen.
Belangrijke informatie kunt u hier lezen zoals over de school zelf of het actuele nieuwsblad.

Hier links, vindt u oa roosters en de schoolkalender.

Voor foto's en informatie over de groep van uw kind verwijzen we naar schoudercom dit is een besloten online ouderportaal.
Hier worden op de blogs informatie en foto's bijgehouden.

Alle ouders en medewerkers van school hebben een account bij Schoudercom en kunnen op die manier elkaar eenvoudig bereiken.

Schoudercom heeft een besloten karakter en daardoor kunnen we eenvoudiger dingen met u delen, die sommige ouders misschien liever niet openbaar online hebben. Te denken valt dan met name aan foto’s van de kinderen bij activiteiten. Wij vertrouwen erop dat de foto’s die wij met u allen delen via Schoudercom in veilige handen zijn.

Wij vragen u u ook uitdrukkelijk om de foto's niet te delen via facebook of andere vormen van sociale media.

Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dit dan snel!

Lukt het niet laat het de leerkracht van uw kind weten, wij helpen u graag!

U kunt ook actueel nieuws vinden op onze facebook pagina.